Verkoopbemiddeling

Heeft u mooie merkkleding in uw kast hangen, maar draagt u het niet meer? Is uw kind de kinderwagen ontgroeid? Of gaat u uw huis restylen? Vaak belanden deze producten in de kast of op zolder of erger: ze worden weggegooid. Zonde! Want u kunt er net zo goed een ander blij mee maken en er zelfs nog iets aan overhouden.

Koopjeskelder Herwijnen helpt u graag wanneer u iets wilt verkopen, maar zelf geen tijd of zin heeft in al die rompslomp. Er wordt een aantrekkelijke advertentie gemaakt met opvallende teksten en foto’s die het product optimaal onder de aandacht brengen. Het product wordt op internet ter verkoop aangeboden. Wordt uw product verkocht dan gaat 50% van de opbrengst naar u en 50% naar Koopjeskelder Herwijnen. Uiteraard No Cure, No Pay!

De voordelen voor u op een rijtje:
– Geen tijd en moeite kwijt om advertenties op internet te plaatsen en te onderhouden
– Geen omkijken naar mails
– Geen last van onzin-biedingen
– Geen omkijken naar betalingen
– U hoeft niet meer thuis te blijven voor kopers / kijkers
– U hoeft niet naar het postkantoor om de verzending te verzorgen
– No Cure, No Pay!
– U ontvangt 50% van de opbrengst, 50% gaat naar Koopjeskelder Herwijnen

Welke producten kunt u aanbieden?
– Dames-, heren- en kinderkleding vanaf maat 104
– Alles op het gebied van kinderen en baby’s
– Meubels
– Woonaccessoires zoals lampen, vazen, spiegels, schilderijen etc.
– Diverse huishoudelijke apparaten

Belangrijke voorwaarden zijn dat het product er nog schoon en als nieuw uitziet en niet kapot, beschadigd of vuil is. Kleding gewassen en gestreken. Bij het aanbieden van kleding vragen wij i.v.m. het plannen van een afspraak naar het aantal stuks en de maten. Graag voor het bellen, dus even tellen!

Wij zullen de producten aan de hand van deze criteria beoordelen. Indien het product niet aan deze voorwaarden voldoet zal het worden geweigerd.

Wanneer kunt u producten aanbieden?
U kunt gedurende het gehele jaar producten aanleveren. Voor het inleveren van kleding houden we rekening met de seizoenen, zomerkleding kunt u aanbieden van 1 maart tot 1 augustus en winterkleding van 1 augustus tot 1 maart.

Grote meubels kunnen we bij u thuis fotograferen en vervolgens toevoegen bij mijn aanbod. Indien het verkocht wordt, komt de koper het bij u ophalen. In dit geval ontvangt u 70% van de opbrengst!

Neem voor het aanleveren van producten telefonisch contact op met 06 – 30139340. In overleg maken we dan afspraken over de datum van inname.

Werkwijze en spelregels
Biedt u uw producten voor de verkoop aan dan krijgt u een klantnummer. Koopjeskelder Herwijnen bepaalt de prijzen, waarvoor het product te koop wordt gezet.
Mocht het product niet verkocht worden dan kan in overleg worden gekozen de prijs te verlagen of het product uit de verkoop te halen. Niet verkochte producten worden in overleg geretourneerd of worden gedoneerd aan een goed doel. Koopjeskelder Herwijnen betaalt pas uit als het product verkocht is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal of het zoek raken van ingebrachte producten.

Marktplaats aanbod